SDG Festival Koningsdag 2022
April 26, 2022
SDG Traineeship: meld je aan voor 13 februari!
February 2, 2023

Kerstborrel 13 december: Mentimeter

Op 13 december kwam ons netwerk bij SNS Bank ‘de Ruimte’ nogmaals bij elkaar tijdens onze kerstborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn er tijdens een interactieve presentatie via Mentimeter mooie ideeën, verwachtingen en inspiratie uitgewisseld.

Resultaten

Met name de belangstelling voor lokale steun d.m.v. het verlenen van hulp in SDG financiering, het steunen van lokale initiatieven, SDG Quick scans, Local Goal Getters interviews en de SDG Actiedagen in september werden als belangrijk beschouwen door de aanwezigen. Uiteraard was er ook interesse in de SDG cafés die wij volgend jaar zullen faciliteren.

» Download hier de resultaten van de Mentimeter

SDG House Maastricht dankt alle aanwezigen voor hun input. We hebben mooie nieuwe contacten zien ontstaan!

Translate »