SDG Café Duurzaam Maastricht
February 10, 2023
21 APRIL – SDG Youth Café
April 14, 2023

Opgroeien tot verantwoordelijke, zelfredzame en gelukkige volwassenen die zorg dragen voor de wereld om hen heen, dat gunnen we elk kind en jongere in onze regio. Maar hoe pak je dit aan? 

Wil je net als wij een bijdrage leveren aan het doorgeven van een betere wereld? Ben je op zoek naar kennis of wil je die juist delen? Ben je nieuwsgierig naar wat er gebeurt op het gebied van duurzaamheidseducatie en burgerschapsonderwijs? Zoek je hulp, verbinding en/of inspiratie? 

 

Kom dan naar het SDG Onderwijscafé op 10 mei 2023

 

Tijdens deze netwerkbijeenkomst lanceren we SPARK the Movement Zuid: het nieuwe netwerk voor iedereen die duurzaam onderwijs een warm hart toedraagt. 

Heleentje Swart, grondlegger van SPARK the Movement in Friesland, is keynote spreker. Overal zijn initiatieven te vinden van mensen die verder kijken dan de dag van vandaag en die zorg dragen voor zichzelf, anderen en de aarde. SPARK the Movement stimuleert deze beweging in het onderwijs, op elk niveau. Elke les, elk project, elke actie die bijdraagt aan een duurzame regio en wereld is een vonk. 

SPARK, dat zijn jij en ik: iedereen die de vonk voor leren voor duurzame ontwikkeling doet ontbranden. We laten daarom ook aan hand van inspirerende voorbeelden uit de praktijk zien welke vonken er al zijn in onze regio. 

 

Meld je hier aan!

 

Be a spark, join the movement!


Voor wie: docenten, onderzoekers, ondernemers, directeuren, conciërges, onderwijsassistenten, studenten, pedagogisch medewerkers, beleidsmakers en bestuurders.

Locatie: Experileer, Bemelerweg 1, 6226 NE Maastricht  

Wanneer: woensdag 10 mei 2023, 15.00-18.00hr

Contact: Roger Thomassen, SDG Onderwijsplatform Maastricht, CNME

Email: roger.thomassen@cnme.nl

Translate »