Duurzame Impactbalie

De Duurzame Impactbalie is de plek waar je met je vragen over verduurzaming en de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) terecht kunt. Iedere vrijdag tussen 10 en 14 uur in het SNS Expertisecentrum Maastricht.

Laagdrempelig duurzaam advies

Ben je bezig met het implementeren van duurzaamheid in je onderwijsprogramma, maar kom je niet verder? Ben je op zoek naar een stage of project waarmee je duurzame impact kunt maken? Ben je nieuwsgierig naar hoe de duurzame ontwikkelingsdoelen je kunnen helpen bij je burgerinitiatief? Wil je weten welke ondersteuning er is voor jouw bedrijf? Aan de hand van de SDG’s kijken we naar jouw uitdaging en zoeken we naar laagdrempelige oplossingen. 

Iedere vrijdag is de Duurzame Impactbalie (locatie SNS Expertisecentrum Maastricht) geopend tussen 10 en 14 uur voor iedereen die met duurzaamheid aan de slag wilt of is. Lukt het niet om langs te komen? Geen probleem! Email ons voor een afspraak. 

Ondernemerslab

Voor ondernemers is er bovendien het Ondernemerslab, een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties die bedrijven kunnen helpen bij de transitie naar een duurzame toekomst. Het Ondernemerslab is gevestigd in het SNS Expertisecentrum en om de dinsdag geopend tussen 9.30 en 17.30 uur (oneven weken van het jaar). 

Contact

Neem contact op met SDG House via email of kom langs tijdens ons open spreekuur. 

Je vindt het SDG House Front Office in SNS Expertisecentrum Maastricht, onze partner, aan het Petrus Regoutplein 3, Maastricht.

Afwijkende openingstijden. Let op, het spreekuur Duurzame Impactbalie is gesloten tijdens schoolvakanties regio Zuid en op: vrijdag 9 februari 2024 (i.v.m. carnaval), vrijdag 29 maart (Goede Vrijdag), vrijdag 10 mei (brugdag Hemelvaart), in de maanden juli en augustus en op vrijdag 20 december 2024. 

Translate »