SDG House Front Office

De plek in Maastricht en regio waar jij terecht kunt met al jouw vragen rondom duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Hierbij gebruiken we de Sustainable Development Goals (SDG’s) als gemeenschappelijke taal.

SDG House Front Office is gevestigd in SNS Expertisecentrum Maastricht en biedt, samen met partners, een breed aanbod aan advies en ondersteuning voor iedereen die zich inzet voor een duurzame en sociale toekomst voor Zuid-Limburg. Of je nou inwoner bent, onderwijsmaker, sociale of duurzame organisatie, jongere of ondernemer. Ons doel is om jou een stap verder te helpen.

Duurzame Impactbalie: de plek waar je met je vragen over verduurzaming en de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) terecht kunt. 

SDG Quickscan: adviesgesprek om de mogelijke impact van SDG’s op een bedrijf, organisatie of initiatief te verkennen, met praktische inzichten voor de volgende stappen.

SDG Materialen Uitleenservice: uitleendienst voor SDG-materialen om evenementen te verrijken en deelnemers te inspireren.

SDG Traineeship: leerlingen en studenten de kans geven om actief bij te dragen aan de implementatie van SDG’s in bedrijven en organisaties.

SDG Workshops: interactieve workshops voor lokale organisaties en initiatieven om de SDG’s te verkennen, bestaande activiteiten te versterken en nieuwe duurzame ideeën te genereren.

SDG Duurzame Lezingen: inspirerende lezingen over duurzame ontwikkeling, brede welvaart en toekomstgericht denken, in samenwerking met partnerorganisaties.

Contact

Neem contact op met SDG House via email of kom langs tijdens ons open spreekuur. 

Je vindt het SDG House Front Office in SNS Expertisecentrum Maastricht, onze partner, aan het Petrus Regoutplein 3, Maastricht.

Translate »