WAT STAAT ER OP DE AGENDA?

Maastricht en de Euregio bruisen van de lokale SDG initiatieven. Veel bewoners, organisaties en ondernemers zetten zich in voor duurzame projecten, voor mensen die het minder hebben getroffen en voor de generaties na ons. In de agenda vind je activiteiten, workshops, lezingen, open dagen en festivals die op wat voor manier dan ook bijdragen aan het halen van één of meer Global Goals. 

Als jij je éénmalig meldt bij ons, kunnen we je toegang geven zodat je zelf je activiteiten in onze agenda kunt zetten. 

Deel jouw initiatief met ons
Heb of ken jij een duurzaam en/of sociaal initiatief dat hier thuis hoort? Werk jij aan de Global Goals? Organiseer jij activiteiten die lokaal of juist ver weg bijdragen aan een betere wereld?

Meld het bij ons aan en inspireer anderen. We nemen jouw activiteiten graag op in onze agenda. En wellicht kunnen we elkaar ook op een andere manier versterken.

EVENTS

Latest Past Events

MEET UP: MAEX Impuls Limburg (Online)

Op donderdag 14 oktober om 15:00 uur organiseren MAEX en VSBfonds een digitale MeetUp over de Impuls voor initiatieven uit Limburg. Tijdens deze meeting wordt de […]

EU Regions Week 2021

The #EURegionsWeek 2021 is approaching! 300 sessions spread over 4 days, almost 850 speakers from all over the EU and beyond, 365 hours of interactive conferences, more than […]

BLIJF OP DE HOOGTE​

OVER ONS

We bouwen bruggen tussen burgers, maatschappelijke organisaties, overheidsinstellingen en bedrijven om lokale change-makers met elkaar te verbinden en te versterken.

SCHRIJF NU IN​

Heb je vragen? Wil je aansluiten bij het netwerk of partner worden? Wil je gewoon hallo zeggen? Stuur ons een berichtje!

SDG FESTIVAL
Translate »