SDG Materialen Uitleenservice

Heb je SDG Materialen nodig om je evenement mee aan te kleden? Zoek dan niet verder! Je kunt gratis diverse materialen lenen bij SDG House Maastricht, van kubussen tot banners en van beachflags tot achterwanden (voor op een podium). Inspireer je gasten, medewerkers, studenten en publiek!

Keuze uit diverse SDG Materialen

SDG VLAG

Aantallen: 1

ROLLUP BANNER

Aantallen: Nederlands 2 - Engels 2

BEACHFLAG

Aantallen: Nederlands 2 - Engels 2

BEURSWAND

Aantallen: 1

RAD VAN FORTUIN

Aantallen: 1

KUBUSSEN

Aantallen: 8 (30x30cm)

FOTOBORDJES

Aantallen: 1 set van 17 bordjes

KEYCORDS

Aantallen: 35

Voorwaarden

  • Reserveer materialen door een email te sturen naar: sdghouse@mondiaalmaastricht.nl. Wij sturen je een aanvraagformulier toe waarin je kunt vermelden welke materialen je wilt lenen, wanneer en wie de contactpersoon is. 
  • Borgsom: voor het lenen van SDG materialen betaal je een standaard borgsom van €75 euro, ongeacht het aantal materialen. Dit bedrag kan worden overgemaakt naar rekeningnummer: NL38 TRIO 0379 278 278. De borgsom wordt terugbetaald direct na het inleveren van de materialen, mits deze in goede staat zijn. Indien er materialen kapot zijn of ontbreken zal de volledige borg worden ingehouden, tenzij de materialen alsnog worden ingeleverd of kunnen worden gemaakt. 
  • Ophalen en terugbrengen: de materialen kunnen op afspraak worden opgehaald en teruggebracht bij het SDG House Front Office, gevestigd in het SNS Expertisecentrum Maastricht, Petrus Regoutplein 3, Maastricht. Het is mogelijk om met de auto tot voor de ingang te komen.
  • Liever zelf SDG-materialen aanschaffen? Ontdek Studio-Blauw en stel je eigen collectie samen uit hun ruime aanbod.

Contact

Neem contact op met SDG House via email of kom langs tijdens ons open spreekuur. 

Je vindt het SDG House Front Office in SNS Expertisecentrum Maastricht, onze partner, aan het Petrus Regoutplein 3, Maastricht.

Translate »