Lokale Helden

De wereld verandert en dat raakt ondernemers in het hart.

Het Lokale Helden Maastricht netwerk bereidt ondernemers voor op een duurzame toekomst door verhalen van lokale koplopers te delen, inspirerende bijeenkomsten te organiseren en impactprojecten te begeleiden. Verbinden van en met elkaar is hierbij het sleutelwoord.

Het netwerk voor duurzame ondernemers

Ben je als ondernemer al op de goede weg? Beantwoord de negen vragen en kom erachter of jij een ‘Lokale Held’ bent. Het zijn negen eenvoudige vragen die je met een simpel ‘ja’ of ‘nee’ kan beantwoorden. Als je meer dan drie vragen positief beantwoordt, dan ben je al een lokale held! 

Laat het ons weten en claim je welverdiende erkenning! Je ontvangt van Centrum Management Maastricht (CMM) een Lokale Held sticker waarmee je aan je personeel en je klanten kunt laten zien hoe goed je al bezig bent. 

Lokale Helden is een initiatief van Centrum Management Maastricht (CMM), Inspiratiehuis voor Ondernemers, Maastricht Bereikbaar en SDG House Maastricht. Voor vragen neem contact op via sdghouse@mondiaalmaastricht.nl

Zet jezelf daarnaast ook op de kaart als Lokale Held door een profiel aan te maken in het DuurSamen netwerk en je duurzame initiatieven te delen. 

Translate »