Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SDG Festival Koningsdag 2022

April 27, 2022 @ 10:00 am - 4:00 pm

De SDG-Stedentrip trekt van 24 april t/m 29 april door Limburg en landt op 27 april in Maastricht. Gezellig op Tapijn, midden tussen de Vrijmarkt, wordt er door SDG House Maastricht en SDG Nederland tussen 10 en 16 uur een vrolijk duurzaam festival georganiseerd voor jong en oud, passend bij Koningsdag 2022. Leef Maastricht betekent immers ook een leefbaar Maastricht voor nu en volgende generaties.  
 
Hoe kunnen we samen werken aan een duurzame en rechtvaardige wereld? Hoe inspireer je lokale overheid, inwoners, jongeren en ondernemers om met nieuwe inzichten samen een volgende stap te zetten? En hoe zetten we de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) op de lokale agenda? Ontdek het tijdens het SDG Festival!  
 
Wandel van activiteit naar activiteit en laat je inspireren. Kom kleding ruilen, ballen gooien (kies je duurzame challenge), vissen vangen in plastic soep of doe mee aan een kleurwedstrijd. Je kan ook op de foto met de drie meter hoge Fairtrade jurk in de 17 kleuren van de SDG’s of aansluiting zoeken bij een lokale duurzame actie in de SDG-bus. Het SDG festival is bestemd voor bezoekers van alle leeftijden. Wees welkom en doe mee!

Venue

Tapijn
Sint Hubertuslaan 12
Maastricht, Limburg Netherlands
+ Google Map
Translate »