Local Goal Getter Charlotte Lenhard
September 5, 2021
Fototentoonstelling ter viering van vijf jaar Shelter City Maastricht
November 2, 2021
Local Goal Getter Charlotte Lenhard
September 5, 2021
Fototentoonstelling ter viering van vijf jaar Shelter City Maastricht
November 2, 2021

Lever je met jouw initiatief social impact in Limburg en wil je je organisatie versterken en/of professionaliseren? Doe dan tussen 18 en 25 oktober een aanvraag voor de tweede ronde van de MAEX Impuls Limburg.

De MAEX Impuls is een fonds voor initiatieven die hun organisatiekracht willen versterken, een onderdeel dat vaak moeilijk te financieren is.

Stap 1: Je MAEX-Profiel
Sta jij nog niet op MAEX? Maak dan nu hier gratis een profiel aan.

Heb je wel al een MAEX-profiel?
Zorg dan dat het profiel helemaal compleet en up-to-date is. Dit betekent dat:

  • Een basis of uitgebreide Social Handprint om de social impact van jouw initiatief aan te geven.
  • De juiste fase is aangegeven (de Impuls is bedoeld voor initiatieven die in de doorgroeifase of verder zijn.)
  • Een eerder ontvangen Impuls is verantwoord middels een nieuwsbericht op het MAEX-profiel.
  • De behoefte aan geld is aangegeven op het MAEX-profiel. We maken gebruik van de informatie op jouw profielpagina, zodat je zo min mogelijk aanvullende informatie hoeft te geven. Daarmee maken we de aanvraagprocedure zo snel en laagdrempelig mogelijk.

    Stap 2: De MAEX Impuls Limburg aanvragen
    Op het moment dat de Impuls Limburg open is voor aanvragen, zal er in de foto aan de rechterzijde van deze pagina een oranje knop verschijnen met "Doe mee". Via deze knop kom je bij het aanvraagformulier. Lees voordat je de aanvraag invult goed de voorwaarden voor de Impuls Limburg door, deze staan onderaan deze pagina.

Stap 3: Ontvangstbevestiging
Nadat de aanvraag is verstuurd, ontvang je per mail een bevestiging dat MAEX de aanvraag heeft ontvangen. Heb je deze mail na een dag niet binnengekregen? Neem dan contact op met info@maex.nl.

Meer weten?
Op donderdag 14 oktober om 15:00 uur organiseren MAEX en VSBfonds een digitale MeetUp over de Impuls voor initiatieven uit Limburg. Tijdens deze meeting wordt de aanvraagprocedure toegelicht en kun je als je initiatief je persoonlijke vragen stellen. Meld je aan via Eventbrite. Voor andere vragen kun je contact opnemen met info@maex.nl.

Meer weten over de Sustainable Development Goals? Bekijk dan deze pagina.

Let op: De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Aanvragen worden alleen meegenomen in de beoordeling als er nog budget beschikbaar is. Heb je minder dan een jaar geleden al een financiële Impuls Limburg ontvangen? Dan kan je nu geen aanvraag doen.

De tweede ronde MAEX Impuls Limburg komt eraan!

Translate »