Duurzame Docent 2021
August 31, 2021
MAEX Impuls Limburg
October 6, 2021

Voor de Local Goal Getter van deze week hadden we een bemoedigend gesprek met Charlotte Lenhard, een actieve KAN Maastricht - Klimaat Actie Netwerk-fractievertegenwoordiger in de Universiteitsraad met een visie voor Universiteit Maastricht. Een overkoepelend netwerk voor organisaties die zich op de een of andere manier inzetten voor klimaatactie, een intersectionele manier om met deze maatschappelijke kwestie om te gaan.

🙋‍♀️🙋 Door te kiezen voor een vorm die vakbonden, NGO's en basisorganisaties omvat, mobiliseert KAN Maastricht een grotere groep mensen terwijl er niemand achterblijft wanneer de structuren worden opgebouwd. Samenwerking is essentieel als je een eerlijke en sociale overgang naar een duurzame samenleving wilt.

Volgens Charlotte zijn er mogelijkheden tot verandering, maar men moet zich bewust zijn van de urgentie daarvan, mede daarom heeft zij de functie van Universiteitsraadslid op zich genomen.

Benieuwd naar haar inzet? Lees het in ons interview hier

Local Goal Getters is een campagne van het SDG House Maastricht waarin lokale helden die bedragen aan één of meer van de 17 ontwikkelingsdoelstellingen. #SDGHouseMaastricht, #Maastricht4GlobalGoals, #iact4Maastricht

Local Goal Getter Charlotte Lenhard, an active KAN Party representative in the University Council with a vision for Maastricht University.

Translate »