Duurzame Netwerken

Vanuit SDG House Maastricht zijn we actief op zoek naar duurzame dromers, moedige veranderaars, optimistische doeners en lokale innovators.

We luisteren, ondersteunen, inspireren, activeren en verbinden. Sluit je aan bij één van onze lokale netwerken en wordt onderdeel van de mooist mogelijke toekomst. 

De plek voor duurzame en sociale doeners

SDG House is (mede-)initiatiefnemer van drie lokale duurzame netwerken en daarnaast aangesloten bij twee landelijke SDG netwerken. Kom erbij:

SDG Partner Hub “DuurSamen”: interactief netwerk voor iedereen die lokaal bijdraagt aan een betere wereld. Maak een profiel aan, deel initiatieven en blijf op de hoogte van elkaars activiteiten. Samen komen we verder!  

SPARK the Movement Zuid (i.s.m. CNME): netwerk met het doel om onderwijs structureel te betrekken bij de beweging richting een circulaire economie en een duurzame wereld.

Lokale Helden (i.s.m. CMM, Inspiratiehuis voor Ondernemers en Maastricht Bereikbaar): netwerk voor ondernemers die in de dagelijkse praktijk bijdragen aan een sociale en duurzame toekomst. 

Nationale SDG Netwerken: netwerken van organisaties die functioneren als regionale aanjagers en hubs voor de duurzame ontwikkelingsdoelen. SDG House Maastricht is lid van het nationale SDG House Netwerk en van de Brede Beweging (SDG Nederland).

Translate »