Duurzame Impact

SDG House Maastricht streeft naar een gemeenschap waar de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) niet alleen zichtbaar zijn in de hele stad en regio, maar diep geworteld zijn in het hart en de acties van de inwoners. 

Jouw bijdrage telt

Impact is voor ons “datgene dat er niet zou zijn zonder jou”. Jouw impact staat daarom bij ons voorop. Dit doen we door mensen zoals jij te verbinden met andere duurzame en sociale doeners. We bevorderen een cultuur van samenwerking, enthousiasme en innovatief denken, waarbij mensen van alle leeftijden en achtergronden worden aangemoedigd om gezamenlijk bij te dragen aan een duurzame en sociale toekomst voor onze prachtige regio Zuid-Limburg. We gaan actief op zoek naar de laatste inzichten: lokaal, nationaal en internationaal. Zodat we samen sneller stappen kunnen zetten.

In de transitie naar een duurzame en sociale toekomst, maken we gebruik van de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties als gemeenschappelijke taal. 

SDG House Maastricht vervult, namens de gemeente Maastricht, de rol van lokale kwartiermaker en kennismakelaar voor de SDG’s in Maastricht en regio. We betrekken zoveel mogelijk verschillende mensen bij de transities, want we geloven dat iedereen kan bijdragen aan een duurzame en sociale toekomst.

Translate »