SDG Partner Hub 'DuurSamen'

Draag jij met jouw initiatief, organisatie, school of bedrijf bij aan een sociale of duurzame wereld? Het DuurSamen netwerk is hét lokale netwerk waar je kunt laten zien hoe je aan de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) werkt. Maak een profiel aan, deel je projecten en blijf op de hoogte van elkaars initiatieven. Samen komen we verder!

Samen duurzaam

De transitie naar een duurzame en sociaal rechtvaardige toekomst raakt ons allemaal. Of je een bedrijf of overheid bent, een onderwijsinstelling of school, maatschappelijke organisatie of burgerinitiatief, jong of oud. Ieder van ons krijgt er mee te maken of is er al of is er al mee bezig. Op zijn of haar eigen manier en tempo. SDG House Maastricht gelooft in de kracht van verbinding. Een leefbare toekomst voor later, vraagt nu om innovatie en samenwerking. 

Het DuurSamen netwerk is bedoeld voor iedereen die in Zuid-Limburg bijdraagt aan een duurzame en sociale toekomst. Samen bouwen we een gemeenschap van enthousiaste mensen die bereid zijn om als inspirerend voorbeeld te dienen voor anderen, hun kennis en kunde te delen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. We gebruiken de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) als gemeenschappelijke taal. Door van anderen te leren kun je zelf sneller stappen zetten. 

Door aan te sluiten wordt je automatisch partner van SDG House Maastricht en blijf je op de hoogte van het laatste lokale duurzame nieuws en  gemeenschappelijke evenementen. Zo blijf je niet alleen online, maar ook offline verbonden.

Sluit je aan! Maak een profiel aan voor jezelf en/of je organisatie op de DuurSamen website, deel je projecten en plaats activiteiten voor de gezamenlijke agenda. Je kunt ook aangeven of je bent aangesloten bij SPARK the Movement (netwerk voor duurzame onderwijsmakers) of bij Lokale Helden (netwerk voor duurzame ondernemers). 

Translate »