SDG Action Week

Werk jij met je organisatie, initiatief, overheid, school of bedrijf ook aan een sociale en duurzame toekomst? Doe dan mee met de landelijke SDG Action Week en zet jezelf op de kaart!

Dit is hét moment om te inspireren en geïnspireerd te worden door de vele prachtige initiatieven die werken aan een betere wereld in Limburg en de rest van Nederland. 

Nationale Actieweek voor de SDG's

De nationale SDG Action Week vindt jaarlijks plaats op en rond 25 september, de ‘verjaardag’ van de Sustainable Development Goals (SDG’s). Het evenement wordt georganiseerd door SDG Nederland in samenwerking met lokale SDG Houses en aanjagers. Iedere school, organisatie, bedrijf of overheid organiseert zijn eigen activiteit. Dit kan zijn voor eigen medewerkers, leerlingen of studenten of voor een groter publiek. Doel is om bewustwording rondom de SDG’s aan te wakkeren en te laten zien hoe je bijdraagt aan een duurzame en sociale wereld. 

De SDG Action Week is een geweldige kans om samen te komen met andere mensen, bedrijven, organisaties en initiatieven die zich op welke manier dan ook inzetten voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Registreer je actie op de landelijke website om mee te dingen met de Nationale SDG Award

Contact

Wil je een SDG Café bijwonen of meedoen aan de SDG Action Week? Je bent van harte welkom! Geef je op via de QR code die verspreid wordt via social media, deze website of email ons: sdghouse@mondiaalmaastricht.nl

Blijf op de hoogte van ons jaarprogramma door je op te geven voor de SDG House mailinglijst via: sdghouse@mondiaalmaastricht.nl of sluit je aan bij ons DuurSamen netwerk, dé plek om verbinding te leggen met andere enthousiaste duurzame doeners.

Translate »