Doe mee met de SDG Action Week
April 26, 2023
De ToekomstRaad
September 12, 2023
Doe mee met de SDG Action Week
April 26, 2023
De ToekomstRaad
September 12, 2023

Graag nodigen we jullie uit voor de feestelijke kick off van de SDG Action Week in Zuid-Limburg. Hier kunnen jullie alvast kennis maken met het nieuwe front office van SDG House Maastricht bij het SNS Expertisecentrum. Dit wordt de nieuwe hub voor alle duurzame en sociale doeners in Maastricht en regio! De officiële (grand) opening zal plaats vinden in januari 2024. Wees alvast welkom tijdens de soft opening op vrijdagmiddag 22 september 2023 van 15-17hr. Een mooie gelegenheid om met elkaar in verbinding te komen. Kom je ook?

De SDG Actiedagen in Zuid-Limburg

De SDG Actiedagen zijn een geweldige kans om samen te komen met andere mensen, organisaties en initiatieven die zich inzetten voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties. Dit is hét moment om te inspireren en geïnspireerd te worden door de vele prachtige initiatieven die in Limburg bezig zijn om een ​​betere wereld te creëren. Dus, bereid je voor om actie te ondernemen voor de SDG’s en om samen de wereld een stukje mooier te maken.

Afgelopen jaren werden in verschillende gemeenten hier in Zuid-Limburg de SDG-vlag gehesen en diverse activiteiten georganiseerd, zoals (onder andere) netwerkevenementen, open dagen bij lokale pluktuinen, bezoeken aan duurzame architectenbureaus en rondleidingen door natuurgidsen. Dit jaar hopen we het programma verder uit te breiden en nog meer mensen te bereiken met de SDG-boodschap.

Werk jij met je organisatie, initiatief, overheid, school of bedrijf ook aan een sociale en duurzame toekomst? Doe dan in september mee met de landelijke SDG Actiedagen en zet jezelf op de kaart!

Translate »