SDG Youth Café
April 14, 2023
Kick off SDG Action Week
September 9, 2023
SDG Youth Café
April 14, 2023
Kick off SDG Action Week
September 9, 2023

Verandering begint met actie. Tijdens de SDG Action Week komen wij in actie om de wereld te veranderen. En daar is iedereen bij nodig. Begin klein en maak het groot. Of begin meteen groot. Hoe dan ook: kom in actie en verander de wereld!

De SDG Actiedagen in Zuid-Limburg

De SDG Actiedagen zijn een geweldige kans om samen te komen met andere mensen, organisaties en initiatieven die zich inzetten voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties. Dit is hét moment om te inspireren en geïnspireerd te worden door de vele prachtige initiatieven die in Limburg bezig zijn om een ​​betere wereld te creëren. Dus, bereid je voor om actie te ondernemen voor de SDG’s en om samen de wereld een stukje mooier te maken.

Afgelopen jaren werden in verschillende gemeenten hier in Zuid-Limburg de SDG-vlag gehesen en diverse activiteiten georganiseerd, zoals (onder andere) netwerkevenementen, open dagen bij lokale pluktuinen, bezoeken aan duurzame architectenbureaus en rondleidingen door natuurgidsen. Dit jaar hopen we het programma verder uit te breiden en nog meer mensen te bereiken met de SDG-boodschap.

Werk jij met je organisatie, initiatief, overheid, school of bedrijf ook aan een sociale en duurzame toekomst? Doe dan in september mee met de landelijke SDG Actiedagen en zet jezelf op de kaart!

 

Mee doen?

Wil jij graag deel uitmaken van de SDG Actiedagen 2023?

 

MELD JE HIER AAN!

 

Wat moeten we weten?

  • Wat
  • Waar
  • (voor) Wie
  • of mensen zich moeten aanmelden en eventuele kosten
  • Welke SDG’s relevant zijn.

 

Wel meedoen maar (nog) geen inspiratie?
We komen graag een keer langs om samen te brainstormen en nieuwe ideeën op te doen!

 

Meer informatie?

Neem contact op met Carla Grevenitz, communicatie medewerker SDG House Maastricht en projectleider SDG Actiedagen.

Tel: +31-6-83787703

Email: carla@mondiaalmaastricht.nl

Translate »