Fototentoonstelling ter viering van vijf jaar Shelter City Maastricht
November 2, 2021
SDG Festival Koningsdag 2022
April 26, 2022
Fototentoonstelling ter viering van vijf jaar Shelter City Maastricht
November 2, 2021
SDG Festival Koningsdag 2022
April 26, 2022

Wil je als student of organisatie graag meer SDG-impact maken, maar weet je niet precies hoe? Het SDG Traineeship biedt de oplossing! Bekijk hier onze video! 

We zijn steeds meer op zoek naar nieuwe manieren om een concrete bijdrage te leveren aan meer rechtvaardige, inclusieve en duurzame samenlevingen om zo de UN Sustainable Development Goals (SDG’s) te behalen. Tegelijkertijd gebruiken veel bedrijven de Coronacrisis als een moment om na te denken, van koers te veranderen en veerkrachtiger te worden in het licht van een snel veranderende wereld. SDG House en TheRockGroup verbinden deze behoeftes met het SDG Traineeship: een programma dat zowel jongeren als bedrijven de kans biedt om toekomstbestendig te worden!

Tijdens dit 15 weken durende parttime traject committeert een team van gemotiveerde jongeren zich voor 1 dag per week om een concrete SDG-case van één opdrachtgever aan te pakken.

De tweede editie is op dit moment gaande, en nu al een groot succes. Meld je voor 15 januari aan voor de derde editie van het SDG Traineeship dat 28 februari 2022 van start gaat: https://www.sdghouse.org/sdg-traineeship/!  

English

Would you like to make an impact on the world, but are you not sure how? The SDG Traineeship comes to the rescue! Check out our video!

People are looking for new ways to make a concrete contribution to more equitable, inclusive and sustainable societies to reach the UN Sustainable Development Goals (SDG's). At the same time, many companies are using the crisis as a moment to reflect, change course and make themselves more resilient in the face of a rapidly changing world. SDG House and TheRockGroup connect these two needs with the SDG Traineeship: a programme that offers the opportunity for both young people and companies alike to become future proof! 

During this 15-week parttime programme, a team of motivated young people commits 1 day a week to tackling a concrete SDG-case from a client.

The second edition is currently running and has proven successful. Apply before 15th of January for the third edition of the SDG Traineeship, which starts on the 28th of February: https://www.sdghouse.org/sdg-traineeship/!

Trainees

Wil jij graag werkervaring opdoen tijdens jouw studie én bijdragen aan een duurzame en inclusieve toekomst? Meld je dan aan voor de derde editie van het SDG Traineeship dat 28 februari 2022 van start gaat! Check hier de video! 🌍 🙌 
 
Het SDG Traineeship is opgezet door SDG House Network en TheRockGroup. Tijdens dit 15 weken durende parttime traject word jij gekoppeld aan een inspirerende organisatie die bij jou en jouw ambities past. Elk van deze organisaties draagt op hun eigen manier bij aan het bewerkstelligen van de UN Sustainable Development Goals (SDG’s). En door wekelijks in een team 1 dag bij hen aan de slag te gaan, ga jij hen helpen nóg een stapje dichter bij het voltooien van hun missie te komen! 

What’s in it for you? Relevante praktijkervaring opdoen en eigenhandig positieve impact maken uiteraard. Maar óók, trainingen volgen en skills leren die later in jouw carrière goed van pas zullen komen. Oh, en talloze interessante mensen ontmoeten waardoor je een breed netwerk opbouwt binnen de Nederlandse duurzaamheidssector! 

Geïnteresseerd? Kijk op de website voor meer informatie en meld je voor 1 februari 2022 aan! https://www.sdghouse.org/sdg-traineeship/  

English

Are you studying or recently graduated? And would you like to gain (more) work experience while contributing to a sustainable and inclusive future? Apply now for the third edition of the SDG Traineeship, which starts February 28th! Check out our video! 🌍 🙌 

 

The SDG Traineeship is created by SDG House Network and TheRockGroup (TRG). During the course of 15 weeks, you’ll be matched to an inspiring organisation within our network that fits you and your ambitions. Each of these organisations contribute to the UN Sustainable Development Goals (SDG’s) in their own, unique way. And by joining them in a team for 1 day a week, you’ll be helping them to get one step closer to completing their mission! 

 

So, what’s in it for you? You’ll be gaining relevant work experience while creating a positive impact. You'll also get the opportunity to attend workshops and trainings that will help you to develop skills necessary for your future-proof career. Oh, and of course you’re meeting lots of interesting people while building a broad network within the sustainability world!

 

Check out the website for more information and apply before 1 February 2022! https://www.sdghouse.org/sdg-traineeship/ 

Organisaties

Wil je graag meer SDG-impact maken met je organisatie, maar weet je niet precies hoe? Het SDG Traineeship biedt de oplossing! Bekijk hier de video! 

We zijn steeds meer op zoek naar nieuwe manieren om een concrete bijdrage te leveren aan meer rechtvaardige, inclusieve en duurzame samenlevingen en zo de UN Sustainable Development Goals (SDG’s) te behalen. Tegelijkertijd gebruiken veel organisaties de coronacrisis als een moment om na te denken, van koers te veranderen en veerkrachtiger te worden in het licht van een snel veranderende wereld. SDG House en TheRockGroup verbinden deze behoeften met het SDG Traineeship: een programma dat zowel jongeren als organisaties de kans biedt om toekomstbestendig te worden!

Tijdens dit 15 weken durende parttime traject committeert een team van gemotiveerde jongeren zich voor 1 dag per week om een concrete SDG-case van één opdrachtgever aan te pakken. Door concreet bij te dragen aan de integratie van de SDG's in het bedrijfsleven, maatschappelijke veld en de publieke sector wordt er direct de nodige impact gemaakt

De tweede editie is op dit moment gaande, en nu al een groot succes. Meld je voor 15 januari 2022 aan voor de derde editie van het SDG Traineeship dat 28 februari 2022 van start gaat: https://www.sdghouse.org/sdg-traineeship/!  

English

Would you like to make more SDG-impact with your organization, but are you not sure how? The SDG Traineeship offers the solution! Check out our video!

We are increasingly looking for new ways to make a concrete contribution to more just, inclusive and sustainable societies in order to achieve the UN Sustainable Development Goals (SDG's). At the same time, many organizations are using the Covid-19 crisis as a time to reflect, change course and become more resilient in the face of a rapidly changing world. SDG House and TheRockGroup connect these two needs with the SDG Traineeship: a programme that offers the opportunity for both young people and organizations alike to become future proof! 

During this 15-week parttime programme, a team of motivated young people commits 1 day a week to tackling a concrete SDG-case from a client. By contributing to the integration of the SDGs in business, society and the public sector, the necessary impact is immediately made.

The second edition is currently running and has proven successful. Apply before January 15th for the third edition of the SDG Traineeship, which starts on the 28th of February 2022: https://www.sdghouse.org/sdg-traineeship/!

Translate »