Inner Development Goals Café
November 10, 2023
Lokale Helden netwerk ontvangt Rabocheque
January 16, 2024
Inner Development Goals Café
November 10, 2023
Lokale Helden netwerk ontvangt Rabocheque
January 16, 2024

Opening SDG House Front Office

Langs deze weg willen we je van harte uitnodigen voor de feestelijke opening van het SDG House Front Office op vrijdag 19 januari 2024 in het SNS Expertisecentrum Maastricht (Petrus Regoutplein 3). Het programma start vanaf 15:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Inloop vanaf 14.45hr.  Geef je snel op, in ieder geval voor dinsdag 16 januari voor 17hr: Link naar aanmeldingsformulier

We zijn er trots op dat burgemeester Wim Hillenaar aanwezig zal zijn, net als Bartel van de Walle, directeur UNU-Merit en vertegenwoordiger van de V.N. in Maastricht. Ook zullen een aantal mensen uit onze community hun duurzame plannen voor 2024 toelichten!

SDG House Front Office is gevestigd in SNS Expertisecentrum Maastricht en biedt, samen met partners, een breed aanbod aan advies en ondersteuning voor iedereen die zich inzet voor een duurzame en sociale toekomst voor Zuid-Limburg. Hierbij gebruiken we de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) als gemeenschappelijke taal.

SDG House Maastricht en SNS Expertisecentrum Maastricht hopen velen van jullie te mogen verwelkomen.

Praktische Informatie

Datum: 19 januari 2024
Locatie: SNS Expertisecentrum (Petrus Ragoutplein 3, Maastricht)
Tijd: 15:00 – 17:00 (inloop vanaf 14:45) 

Translate »