Duurzame Evenementen

SDG House Maastricht organiseert inspirerende evenementen met het doel om bewustzijn rondom de SDG’s aan te wakkeren, mensen te verbinden en hen te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de duurzaamheidstransitie.

Inspiratie en verbinding

SDG House organiseert, samen met partners, de volgende evenementen:

SDG Cafés Netwerkevenementen rondom specifieke duurzaamheidsthema’s, gericht op het bevorderen van samenwerking en het vormen van partnerschappen.

SDG Action Week Jaarlijkse nationale actieweek rondom de verjaardag van de SDG’s (25 september) met het doel om burgers, jongeren, bedrijven en organisaties in actie te laten komen voor een betere wereld.

Jaarprogramma SDG House Evenementen 2024

 

  19 januari 2024 – Opening SDG House Maastricht Front Office 

  15 maart 2024 – SDG Café: Circulaire Economie

  19 april 2024SDG Jongeren Café: Earth Day

  25 september 2024 – SDG Action Week 

  8 november 2024 – SDG Café: SPARK the Movement

  22 november 2024 – 4e Verjaardag SDG House Maastricht (jaarafsluiting)

 

 

Contact

Wil je een SDG Café bijwonen of meedoen aan de SDG Action Week? Je bent van harte welkom! Geef je op via de QR code die verspreid wordt via social media, deze website of email ons: sdghouse@mondiaalmaastricht.nl

Blijf op de hoogte van ons jaarprogramma door je op te geven voor de SDG House mailinglijst via: sdghouse@mondiaalmaastricht.nl of sluit je aan bij ons DuurSamen netwerk, dé plek om verbinding te leggen met andere enthousiaste duurzame doeners.

Translate »