Act for Global Goals festival is terug! Deadline verlengd
August 14, 2021
Local Goal Getter Borut Vovsek
August 31, 2021
Act for Global Goals festival is terug! Deadline verlengd
August 14, 2021
Local Goal Getter Borut Vovsek
August 31, 2021

SDG Box binnenkort verkrijgbaar

Wil jij dat jouw leerlingen echte wereldburgers worden die klaar zijn voor de toekomst? Wil jij dat jouw leerlingen zelf verantwoordelijkheid nemen en initiatief tonen als het gaat om een duurzame, eerlijke en rechtvaardige wereld? Dan is de SDG Box iets voor jou en jouw klas.

SDG Box is een initiatief van John Steijns (CNME), Per Ebbelink (Kindcentrum Amby) en Roger Thomassen (Kindcentrum Dynamiek), drie bevlogen onderwijsmakers met een groot hart voor duurzaamheid en lid van het SDG Onderwijsplatform Maastricht. Zij zochten een manier om kinderen en leerkrachten op een speelse manier kennis te laten maken met de duurzame doelen en kwamen uit bij een doos met 17 borden, één voor iedere SDG. Het is de bedoeling dat de borden gekoppeld worden aan bestaande lessen en initiatieven op school. Voor inspiratie en lesvoorbeelden kunnen leerkrachten terecht op de website van SDG House Maastricht.

De SDG Box zal gelanceerd worden op 20 september, de week voorafgaand het jaarlijkse SDG festival “Act for Global Goals”, wanneer er op (bijna) alle scholen in Maastricht en Heuvelland duurzaamheidslessen worden gegeven. Iedere basisschool ontvangt één SDG Box.

Meer leren over het SDG Onderwijsplatform? Klik dan hier!

SDG Box binnenkort verkrijgbaar

Translate »