MAEX Impuls Limburg
August 3, 2021
SDG Box binnenkort verkrijgbaar
August 14, 2021

Act for Global Goals festival is terug! Deadline verlengd!

Op 24-25-26 September 2021 vindt voor de derde keer het Act for Global Goals festival plaats. Het hele weekend brengen we gans Mestreech en regio in beweging voor de SDG's: SJENG AON DE GENG! Scholen, jongeren, burgers en buurten, ondernemers en de lokale overheid komen in actie voor de Global Goals. Zij laten zien hoe ze zich inzetten voor een duurzame en eerlijke wereld. Zo maken we zichtbaar dat de SDGs dichtbij en van ons allemaal zijn. Laat je inspireren en doe mee!

 

Overdag is er een breed aanbod van gezellige, laagdrempelige activiteiten verspreid over de stad. Denk aan wandelingen, acties, workshops, rondleidingen, proeverijen of open dagen. 's Avonds organiseren we online Inspiratie Sessies waarin bijzondere sprekers een stip op de horizon zetten voor 2030 en verder.

Act for Global Goals brengt activiteiten van jongeren, scholen, ondernemers, activisten, ambtenaren, onderzoekers, maatschappelijke organisaties, studenten en buurtinitiatieven bij elkaar. De stad en regio bruist van energie!>

Doe ook mee met Act for Global Goals! Nieuwe deadline!

Geef je voor 1 september 2021 op met een eigen activiteit, om Global Goals lessen te geven of om het festival mee te helpen organiseren: actforglobalgoals@mondiaalmaastricht.nl

Heb je een idee? We denken graag mee om je initiatief vorm te geven. De organisatorische touwtjes hou je zelf in handen: mensen geven zich direct bij je op, dus je kunt de activiteit zo groot of klein maken als je wilt. Kies iets dat bij je past. Zet je deuren open en inspireer anderen met wat je doet.

De communicatie van je initiatief doen we samen. Wij zorgen voor een centrale website en (social) media campagne, voor posters en flyers en voor contact met de pers. Jij activeert je eigen netwerk en communicatiekanalen.

Samen maken we Act for Global Goals tot een succes!

Act for Global Goals festival is terug! Deadline verlengd!

Translate »