ACT FOR GLOBAL GOALS FESTIVAL

De vierde editie van het Act for Global Goals-festival staat alweer voor de deur! Vanaf 21 september t/m 10 oktober zetten we met dit maatschappelijke festival de SDG’s weer in het zonnetje als onderdeel van de SDG Action Days Zuid-Limburg.

Niet alleen in Maastricht maar ook in Valkenburg, Heerlen en Sittard-Geleen worden dit jaar de deuren open gegooid om te laten zien hoe bedrijven, organisaties en buurtinitiatieven bijdragen aan een betere wereld. Sluit je aan bij een van de vele inspirerende sociale en duurzame activiteiten en ervaar dat de SDG’s dichtbij en van ons allemaal zijn.

Geniet als festivalbezoeker van open dagen, koffiemomentjes en informatieve wandelingen, of kom samen tot nieuwe inzichten tijdens een Duurzame Netwerkborrel. Laat je vooral inspireren door de actieviteiten om ook zelf de handen uit de mouwen te steken

Het volledige programma voor 2022 is te vinden in de SDG House agenda. Doe mee, en laat zien dat je meewerkt aan een duurzame toekomt!

EEN FESTIVAL VOOR IEDEREEN

SDG VLAGGENACTIE

Woensdag 21 september - Heerlen
Vrijdag 23 september - Maastricht, Valkenburg, Sittard-Geleen


Door de SDG vlag te hijsen laten gemeenten, organisaties, bedrijven, burgerorganisaties en scholen zien dat ze meewerken aan een betere toekomst en duurzame doelen als klimaatactie, gendergelijkheid, biodiversiteit en eerlijk werk steunenKlik hier voor meer informatie.
Je hoeft je voor deze activiteit niet aan te melden.

SDG ACTIEDAGEN - ACT FOR GLOBAL GOALS

Vrijdag 23 september t/m 10 oktober - Maastricht, Valkenburg, Heerlen, Sittard-Geleen

Heel veel inwoners, scholen, organisaties en stichtingen in onze prachtige regio dragen hun steentje bij aan een betere wereld maar krijgen niet de verdiendde erkening hiervoor.
Tijdens de Act for Global Goals actie dagen brengen we daar verandering aan door een aantal initiatieven in het zonnetje te zetten.


Klik hier voor meer informatie.
Aanmelden doe je direct bij de activiteit van je keuze.

DUURZAME NETWERKBORREL

Vrijdag 7 oktober, 15:00-18:00 - SNS Bank 'De Ruimte'

Voor het eerst organiseren we in Maastricht een Duurzame Netwerkborrel voor iedereen die bijdraagt aan, of nieuwsgierig is naar de SDGs en het maken van een sociale en duurzame toekomst.

Samen gaan we dieper in op wat de SDGs Maastricht en Zuid-Limburg kunnen betekenen en bouwen we een netwerk van sociale en duurzame doeners!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

SCHOOLDAG VAN DE DUURZAAMHEID

Maandag 10 oktober - Heel Nederland

Leerlingen in groep 7 en 8 door heel Nederland leren tijdens verschillende SDG lessen en aan de hand van de 7 Junior Global Goals wat duurzaamheid betekent en hoe ze er zelf mee aan de slag kunnen gaan.
Klik hier voor meer informatie.

INNER DEVELOPMENT GOALS

Zondag 25 september - Maastricht

Dit jaar schenken we extra aandacht aan de innerlijke duurzame doelen (IDGs) om zo de capaciteiten, kwaliteiten en vaardigheden te bevorderen die nodig zijn voor het bereiken van de SDGs.


Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Translate »